Retouren retourmelding aan Arabic Dress, Nevadadreef 69DUTRECHT,NEDERLAND

Ik deel u hierbij mede, dat ik onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende product(en) herroep:

Mijn bestel nummer is:
Ik heb het besteld op:
Naam - Achternaam:
Adres:
Postcode:
Woonplaats 

Online aankopen retourneren

Item(s) die online aangeschaft zijn kun je binnen 14 dagen mits het item ongedragen, ongewassen en onbeschadigd is na ontvangst van je bestelling retourneren (op eigen kosten en in de originele verpakking) naar het bovenstaand adres. Daarnaast mag er geen make-up op zitten en dienen de labels nog aan het item bevestigd te zijn. Mochten wij een item retour ontvangen die hier niet aan voldoet, dan kunnen we deze helaas niet retour accepteren. Uiteraard mag je het item weer op komen halen in onze winkel in Utrecht of zullen we opnieuw verzendkosten in rekening brengen om het item naar je terug te sturen. 

Vooraf aan het retourneren graag een email sturen met je volledige naam of ordernummer en het liefst ook met track&trace, zodat we weten dat je pakketje onderweg is. Woon je in de buurt van Utrecht, dan kun je langs komen in onze winkel? Wanneer je je retour inlevert in de winkel, krijg je het bedrag binnen 14 dagen op je rekening teruggestort.

Wanneer je je retour opstuurt, bewaar dan altijd je Track&Trace bonnetje totdat je retour verwerkt is!
Als wij jouw retour hebben ontvangen zullen wij het bedrag binnen 14 werkdagen terugstorten op jouw rekeningnummer waarmee jij je order hebt betaald. Je kunt dan het geld binnen die 14 werkdagen op je rekening, creditcard of PayPal account verwachten. Als je voor achteraf betalen (Klarna) gekozen hebt, zullen wij het proces stopzetten (als je alles terug hebt gestuurd) of het bedrag aanpassen (als je een gedeelte hebt geretourneerd). Let op verzendkosten blijven staan en dien je te voldoen aan Klarna.

Verrekend of terugbetaald.

Dit is afhankelijk van de betaaloptie waarmee je de artikelen hebt betaald. Zorg er bij verzending voor dat je naam en adres nog wel leesbaar is zodat we weten van wie het afkomstig is. Retourneren kan via de dichtstbijzijnde postkantoor, de kosten hiervan zijn afhankelijk van gewicht en postkantoor. LET OP: Deze kosten zullen wij niet vergoeden en zijn voor eigen rekening.

Retouradres
Arabic-Dress
Nevadadreef 69D
3565CA Utrecht

Klarna– Achteraf betalen

Klarna voert voor Arabic-Dress het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van Klarna. Met de Klarna App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn Klarna kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. Klarna houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Klarna niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode.

Retourvoorwaarden

– De kosten van retourzending zijn voor de klant.
– Het artikel mag niet gedragen, gewassen of beschadigd zijn. De labels dienen aan het artikel bevestigd te zijn. 
– Pas op met make-up: een artikel met make-up vlekken wordt niet retour genomen.
– Bestellingen die buiten de retourtijd van 14 dagen na ontvangst van de bestelling vallen worden niet retour genomen.
– Er wordt geen was garantie gegeven. Ontstane problemen na het wassen zijn op eigen verantwoordelijkheid.
– Sieraden mogen vanwege de hygiëne niet geruild of geretourneerd worden. 

Winkel aankopen
Item(s) die in de winkel zijn aangeschaft kunnen niet geretourneerd of geruild worden. 

Meer info?

Je mag ons altijd mailen indien je vragen hebt! We zijn bereikbaar op info@arabic-dress.com.